AGROPARK garanciacsomagok

INGYENES, 6 hónapos AGROPARK GARANCIA*
A 6 hónapos AGROPARK motortörés garancia kizárólag az AGROPARK által magyarországi vevőnek értékesített és garancia levéllel ellátott önjáró munkagépre (traktor, kombájn, permetezőgép, teleszkópos rakodógép és egyéb önjáró munkagép) érvényesíthető. Az Eladó a fent megnevezett motortörés garanciát INGYENESEN, mindenféle térítési díj nélkül biztosítja a Vevőnek. Üzemóra megkötés nélkül és maximum 10 éves korig érvényesíthető.
12 hónapos GYÁRI GARANCIA, igény esetén garanciahosszabbítással*
Új vagy használt, de még gyári garanciával rendelkező gép vásárlása esetén cégünk vállalja a teljes körű gyári, garanciális ügyintézés gyors és ingyenes lebonyolítását (alkatrész, munkadíj és a teljes kiszállási díj egyaránt ide tartozik). Ezen szolgáltatás kizárólag az AGROPARK által magyarországi vevőnek értékesített önjáró munkagépre (traktor, kombájn, permetezőgép, teleszkópos rakodógép és egyéb önjáró munkagép) érvényesíthető, természetesen díjmentesen.
IGÉNY ESETÉN akár 8 éves HASZNÁLTGÉP GARANCIA*
A 8 évnél nem idősebb használt gépekre köthető használtgép garancia egy szinte minden kockázatra kiterjedő kiterjesztett biztosítás, amely egy minimális önrész mellett téríti – többek között – a meghibásodások (motor, váltó hidraulika, elektronika, stb), lopás vagy tűz esetén keletkező károkat. Ezen szolgáltatás az AGROPARK által magyarországi vevőnek értékesített önjáró munkagépre (traktor, kombájn, permetezőgép, teleszkópos rakodógép és egyéb önjáró munkagép) vehető igénybe, térítési díj ellenében. Üzemóra megkötés nélkül és maximum 8 éves korig érvényesíthető.
* A feltételekről, kikötésekről, az önrész mértékéről és egyéb információkról kérjük érdeklődjön személyesen a kisteleki telephelyünkön, ahol értékesítő munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre. Változtatás jogát fenntartjuk.